译林版英语六年级上册Unit4 Then and now 测试卷(含听力及答案)

郑重承诺丨学得资源网提供海量精品资源,安全交易、真实可靠!
增值服务:
海量资源
视频教程
DOC资料
PPT课件
知识点总结
每日更新
¥ 3 资源币 (VIP免费升级VIP开通VIP尊享优惠特权
立即下载 升级会员
详情介绍

六年级上册Unit 4 Then and now测试卷

听力部分

一、听录音,选择相应的图片。 [来源:Zxxk.Com]

A            B             C             D            E

1、            2、            3、            4、             5、             

二、听录音,填空。

1.Su Hai likes wearing .

2.Liu Tao wants to play a with you.

3.Su Yang tell me the truth.

4.Make the sentence with

5.The king is too .

三、听句子,选择相应的答语。

(  )1、A、Yes,he likeD、      B、Yes,he like.        C、Yes,he diD、

(  )2、A、Yes,I was.             B、Me too.               C、I also

(  )3、Yes,I do.                       B、 No, I don’t       C、 Sorry, I don’t.[来

(  )4、A、I don’t like blue.   B、 Sorry, I don’t.    C、 No.

(  )5、A、Thank you.            B、 Yes, I am.         C、 I’m very glad to hear that.

四、听录音,判断你所听到的内容与下列句子是(T)否(F)相符。

(   )1、Tom is tall and fat.

(   )2、Mimi walked through the city.

(   )3、The king didn’t wear anything.

(   )4、Goldilocks didn’t like the bears.

(   )5、Her eyes are big and her mouth is small.

五、听对话,将听到的答语选出来。

(  )1、A、 He was very kinD、    B、 He was very clever.   C、 He was cute..

(  )2、A、 It turned into black.  B、 It turned into blue.  C、 It turned into baD、

(  )3、A、 I’m sorry.        B、 I won’t.      C、 I’m sorry, I won’t.

(  )4、A、 It was rainy.       B、 It was snowy.  C、 It was cloudy.

(  )5、A、No,he didn’t.     B、 No, he diD、    C、 Yes, he didn’t

笔试部分

一、单选题

1、He ______ at school yesterday. (       )

A.isn’t                B.wasn’t                  C.didn’t

2、It was windy there. Our kites ____. (   )

A.flies in the sky  B.flew away               C.fly away

3、—________is it today? (    )—It’s Monday.

A.What day          B.Where                    C.What

4、Did you ________ a banana yesterday? (        )

A.ate                                       B.eat

5、John wrote a letter       his father. (   )

A.for                     B.of                            C.to

6、Two years      , I couldn’t speak English. (   )

A.before               B.after                        C.ago

7、I watched the movie       the Internet. (   )

A.with                   B.on                           C.to

8、________ your grandpa _________ letters on the Internet many years ago? (    )

A.Does, write       B.Did, write               C.Do, wrote

9、My mother _______things on the Internet yesterday morning. (     )

A.is buying          B.buys                       C.bought

10、— _____did you ______?(    )

— I visited my aunt last summer holiday.

A.What, visited    B.Who, visit               C.Where, visit

二、选择恰当的字母补全单词。

11、   ch(      )   A.ae        B.ee        C.ea

12、h   d(      )  A.ra        B.ar         C.au

13、r   n(      )  A.ei        B.un         C.ai

14、h   vy(      )A.ae        B.ea         C.au

15、n  (      )   A.ow        B.aw        C.au

三、用所给动词的适当形式填空。

16、Tom _______ (visit) his grandparents last week.

17、The twins _______ (water) the flowers in the garden every Thursday morning.

18、I _______ (watch) a film with my friend last Sunday.

19、My father _______ (be) in New York last year.

20、Where _______ (do) you _______(go) last night?

21、_______ (be) there any people in the classroom last week?

22、What_________(do) you ______(do) just now?

I __________ (wash) my clothes.

23、Sally  _______(go ) to visit a museum  last week.

24、My father _______ (catch) some fish last Friday.

25、I _______ (live) in London last year.

四、按要求改写句子

26、五年前,我不会使用电脑。(汉译英)

____________________________________________

27、I listened to music last night.(就划线部分提问)

____________________________________________

28、Where were your friends from?(用all over the world)

____________________________________________

29、I studied English on Internet ago.(就划线部分提问)

____________________________________________

30、Helen bought two mobile phones.(就划线部分提问)

____________________________________________

五、根据短文内容判断句子正(T)误(F)。

It was Saturday yesterday. It was sunny. I got up at 7:30、 After breakfast, I went to the beach with Ann. There were many people on the beach. We ran, jumped and played volleyball on the sands. We swam in the seA、 Some men fished on a boat. We had a good time. We were tired, but happy.

31、Yesterday was Saturday. (__________)

32、The weather was sunny. (__________)

33、I got up at 7:00、 (__________)

34、I went to beach with Lucy. (__________)

35、We had a good time. (__________)

六、提纲作文

36、作文

你知道父母那一代人的童年是什么样的吗?问问一他们,把他们的故事讲出来吧!(适当运用一般过去时,不少于6句话)

如:……years ago……

________________________________________________________________

________________________________________________________________

________________________________________________________________

参考答案

Listening Part 

原文:

一、听录音,选择相应的图片。

1—-go fishing  2—-go skiing  3—-go shopping  4—-go swimming  5—-go skating

二、听录音,填空。

1、Su Hai likes wearing jeans .

2、Liu Tao wants to play a  game with you.

3、Su Yang didn’t tell me the truth.

4、Make the sentence with new words.

5、The king is too foolish .

三、听句子,选择相应的答语。

1、Did the king like new clothes?

2、I was wet yesterday.

3、Don’t speak in the class.[来源:学科网]

4、Do you know that man in blue?

5、You’re a clever girl.

四、听录音,判断你所听到的内容与下列句子是(T)否(F)相符。

1、Tom is tall and fat.

2、Mimi walked through the park.

3、The king didn’t wear anything.

4、Goldilocks didn’t like the bears.

5、Her eyes are big but her mouth is small.

五、听对话,选出你所听到的答语。

1、—-What do you think of the little boy?—-He was very clever.

2、—-What color did the apple turn into?—-It turned into black.

3、—-Bobby, don’t point at me.—-I’m sorry. I won’t.

4.—-What was the weather like there?—-It was snowy.

5、—-Did Liu Tao go to Shanghai?—-No, he didn’t.

听力部分答案

一、1—-B  2—-E  3—-A  4—-C  5—-D

二、1、jeans  2、game  3、didn’t  4、new  5、foolish

三、1、C  2、B  3、C  4、B  5、A

四、1、T  2、F  3、T  4、T  5、F

五、1、B  2、A  3、C  4、B  5、A

笔试部分

1、B      2、B      3、A      4、B      5、C

6、C      7、B      8、B      9、C      10、B

…………

译林版英语六年级上册Unit4 Then and now 测试卷(含听力及答案)下载:

资源下载此资源下载价格为3资源币,请先
如充值、下载等遇到问题,请联系客服QQ:14188330
收藏 (0) 打赏

感谢您的支持,我会继续努力的!

打开微信/支付宝扫一扫,即可进行扫码打赏哦,分享从这里开始,精彩与您同在
点赞 (0)

学得资源网 六年级上册 译林版英语六年级上册Unit4 Then and now 测试卷(含听力及答案) https://www.xd25.com/3710.html

常见问题

相关文章

评论
暂无评论
官方客服团队

为您解决烦忧 - 24小时在线 专业服务